≡ Menu

Portfolio


Bart’s Fish Tales

Redactiewerkzaamheden recepten, organisatie reizen


AH Viskookboek

Redactie, coördinatie, recept ontwikkeling


City Guide Leeuwarden

Verschenen als reportage in Jamie Magazine #30, februari 2015


Rubriek Bits Bites Jamie magazine, interview Sarah Britton & interview Rens Kroes

Verschenen in Jamie magazine #29, januari 2015


Reportage Buon Appetito, 25 Italiaanse adresjes in Nederland

Verschenen in Jamie Magazine, juni/juli 2014


Plukrijp

Verschenen als reportage in Bouillon! Magazine, voorjaar 2014


Reizende Sterren

Over karrende keukens en smaaknomaden.

In opdracht van Cool Green Events heb ik als co-auteur mee geschreven aan het boek ‘Reizende Sterren’, een bundeling van bijzondere verhalen en recepten van streetfood ondernemers in Nederland. Een kook- en recepten boek gemaakt in samenwerking met The Food Line-up en Uitgeverij Komma / d’Jonge Hond. Voor meer informatie kijk op de websiteFacebook en Twitter van ‘Reizende Sterren’.

Reizende Sterren is half mei 2014 verschenen.


Reportage ‘Rijk zonder geld’

Verschenen in Jamie Magazine, januari 2014


City Guide Maastricht

Verschenen als reportage in Jamie Magazine, Family Special 2013.


Interview met Peter Lute

Dit interview is verschenen in Taste of Amsterdam, in 2013. Een harde schil van buiten met van binnen een complexiteit van frisheid. Als Peter Lute een ingrediënt zou zijn dan was hij een passievrucht. ‘Ik kan vrij hard en dwingend zijn, maar ook erg verfrissend. Kijk maar naar het restaurant dat ik elf jaar geleden begon. Ik wilde een toegankelijk restaurant waar mijn vrienden ook konden komen. Een restaurant waarin ik lekker mezelf kon zijn. Niet teveel poeha en fratsen eromheen.’ Het roer omgooien en zijn hart volgen – zoals […] Lees verder…