Bart’s Fish Tales
Redactiewerkzaamheden recepten, organisatie reizen
AH Viskookboek
Redactie, coördinatie, recept ontwikkeling
City Guide Leeuwarden
Verschenen als reportage in Jamie Magazine #30, februari 2015
Rubriek Bits Bites Jamie magazine, interview Sarah Britton & interview Rens Kroes
Verschenen in Jamie magazine #29, januari 2015
Reportage Buon Appetito, 25 Italiaanse adresjes in Nederland
Verschenen in Jamie Magazine, juni/juli 2014
Plukrijp
Verschenen als reportage in Bouillon! Magazine, voorjaar 2014
Reizende Sterren
Over karrende keukens en smaaknomaden.
In opdracht van Cool Green Events heb ik als co-auteur mee geschreven aan het boek ‘Reizende Sterren’, een bundeling van bijzondere verhalen en recepten van streetfood ondernemers in Nederland. Een kook- en recepten boek gemaakt in samenwerking met The Food Line-up en Uitgeverij Komma / d’Jonge Hond. Voor meer informatie kijk op de website, Facebook en Twitter van ‘Reizende Sterren’.
Reizende Sterren is half mei 2014 verschenen.
Reportage ‘Rijk zonder geld’
Verschenen in Jamie Magazine, januari 2014
City Guide Maastricht
Verschenen als reportage in Jamie Magazine, Family Special 2013.
Interview met Peter Lute
Dit interview is verschenen in Taste of Amsterdam, in 2013. Een harde schil van buiten met van binnen een complexiteit van frisheid. Als Peter Lute een ingrediënt zou zijn dan was hij een passievrucht. ‘Ik kan vrij hard en dwingend zijn, maar ook erg verfrissend. Kijk maar naar het restaurant dat ik elf jaar geleden begon. Ik wilde een toegankelijk restaurant waar mijn vrienden ook konden komen. Een restaurant waarin ik lekker mezelf kon zijn. Niet teveel poeha en fratsen eromheen.’ Het roer omgooien en zijn hart volgen – zoals […] Lees verder…